#5826 Request for groups of APAC ambassadors
Closed: Fixed 2 years ago Opened 3 years ago by zsun.

Hi,

As of Infra ticket 5796, fedora-apac trac are already moved to Pagure. Thanks for Infra help.

Now I find I can not search ambassadors-apac in the group list (while EMEA, NA, LATAM all exists, along with Ambassadors group).

So I file this ticket to ask for
1. Create the ambassadors-apac group
2. I wonder what is the aim of Ambassadors group? If it is for generally all activev ambassadors, I'd prefer to request to add me in (or point me how can I request this).

I will continue figuring out what is still needed for the fedora-apac migration and file separated tickets.

Thanks.


ok. I have created the ambassadors-apac group and added you to it.

It looks like the other (EMEA/NA/LATAM) ambassadors groups are simply the admins for each of those groups, not all members. Then that group is made admin of the ambassadors-apac project.

So, can you add the other admins for APAC to the group and then add the group to the ambassadors-apac project? You should have permissions.

Let us know if you need anything further....

:ophiuchus:

Metadata Update from @kevin:
- Issue close_status updated to: Fixed
- Issue status updated to: Closed (was: Open)

3 years ago

Metadata Update from @zsun:
- Issue status updated to: Open (was: Closed)

3 years ago

Thanks @kevin .

I reopen this ticket since I see the link https://pagure.io/group/ambassadors-apac is still "Group not found".

Can anyone check why this happens?

Well I just find the page for create group. I tried re-create the group but it shows " There is already a group named ambassadors-apac ".

@pingou can you take a look at this? If it's easier I'm happy to just remove the group I made and let @zsun make a new one...

https://pagure.io/group/ambassadors-apac shows up fine for me but not if I'm logged out.

Ok this looks odd, let me look into it

Metadata Update from @pingou:
- Issue assigned to pingou

3 years ago

Just FYI, I am logged in and it is still page not found.

Hi @pingou ,
Any updates?

Thanks.

Ok, found the issue and fixed it, the group had been made as an admin group instead of an user group.

I fixed this and now it shows up fine :)

Metadata Update from @pingou:
- Issue close_status updated to: Fixed
- Issue status updated to: Closed (was: Open)

2 years ago

Verified and it works now. Thanks.

Login to comment on this ticket.

Metadata