#9339 blog not appearing on Planet Fedora
Closed: Fixed 6 months ago by pingou. Opened 6 months ago by pocock.

Describe what you would like us to do:

I published a blog post on Sunday and it did not appear on Planet Fedora.

I have the following config

[pocock@people02 ~][PROD]$ cat .planet 
[https://danielpocock.com/tags/fedora/feed/]
name = Daniel Pocock
face = https://danielpocock.com/assets/head-pocock.png

These are the permissions

[pocock@people02 ~][PROD]$ ls -l .planet
-rw-rw-r--. 1 pocock pocock 122 Sep 21 06:56 .planet
[pocock@people02 ~][PROD]$ ls -ld .
drwxr-xr-x. 3 pocock pocock 4096 Sep 21 06:56 .

My HTTP server log shows a poll every 15 minutes

Please tell me if there is a problem in the feed or some other issue on your side.


When do you need this to be done by? (YYYY/MM/DD)



Looks to be a bug in the planet software, looking into it

Metadata Update from @pingou:
- Issue assigned to pingou
- Issue priority set to: Waiting on Assignee (was: Needs Review)
- Issue tagged with: dev, low-gain, medium-trouble

6 months ago

This is fixed :)

The Venus PR has been updated: https://github.com/Zlopez/venus/pull/2

Metadata Update from @pingou:
- Issue close_status updated to: Fixed
- Issue status updated to: Closed (was: Open)

6 months ago

Issue status updated to: Open (was: Closed)

6 months ago

Issue status updated to: Closed (was: Open)
Issue close_status updated to: Fixed

6 months ago

Login to comment on this ticket.

Metadata
Boards 1
dev Status: Done