#8187 Client not found in Kerberos database while getting initial credentials
Closed: Fixed a month ago by kevin. Opened a month ago by pkratoch.

Hi,

when I run kinit for STG.FEDORAPROJECT.ORG, I get:

$ kinit pkratoch@STG.FEDORAPROJECT.ORG
kinit: Client 'pkratoch@STG.FEDORAPROJECT.ORG' not found in Kerberos database while getting initial credentials

The FEDORAPROJECT.ORG works fine. Also, I can log into both web interfaces:
https://admin.fedoraproject.org/accounts
https://admin.stg.fedoraproject.org/accounts

I tried to change my password (as was suggested elsewhere), but on stg.fedoraproject.org, I get "Your password could not be changed." message. Changing password on fedoraproject.org didn't help.


Can you please go and change your password in staging again now? (note: use the real password change option from the interface, not 'forgot password').

The problem is that we synced the fas database from prod to std over, including the flag that says if you are synced to ipa or not. Since stg thinks you are synced (but you are not) it's not working.

I reset that flag for you in stg and hopefully you can now set your password and it should sync right to ipa.

Let me know how it goes.

Metadata Update from @kevin:
- Issue priority set to: Waiting on Reporter (was: Needs Review)

a month ago

Thank you, Kevin. It works now.

Metadata Update from @kevin:
- Issue close_status updated to: Fixed
- Issue status updated to: Closed (was: Open)

a month ago

Login to comment on this ticket.

Metadata