#1770 ipa-client-automount: autofs failed in s390x and ppc64 platform
Closed: Fixed None Opened 6 years ago by jhrozek.

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=895615 (Red Hat Enterprise Linux 6)

Description of problem: autofs mount failed on s390x and ppc64.
the following log message appears on /var/log/messages

Jan 15 10:51:19 ibm-z10-32 automount[23613]: lookup_read_master: lookup(sss):
getautomntent_r: Invalid argument
Jan 15 10:51:19 ibm-z10-32 automount[23613]: setautomntent: lookup(sss):
setautomntent: No such file or directory
Jan 15 10:51:19 ibm-z10-32 automount[23613]: lookup_read_master: lookup(sss):
getautomntent_r: Invalid argument




Version-Release number of selected component (if applicable):
ipa-client-3.0.0-21.el6.x86_64
ipa-server-3.0.0-21.el6.x86_64
sssd-client-1.9.2-68.el6.x86_64
sssd-1.9.2-68.el6.x86_64

How reproducible: always


Steps to Reproduce: need find out, the above error msg found in autoamation.
the exact statement that triggers it is unknow for now.

Actual results:


Expected results:


Additional info:

Fields changed

blockedby: =>
blocking: =>
coverity: =>
design: =>
design_review: => 0
feature_milestone: =>
fedora_test_page: =>
milestone: NEEDS_TRIAGE => SSSD 1.9.4
owner: somebody => jhrozek
selected: =>
status: new => assigned
testsupdated: => 0

Fields changed

patch: 0 => 1

resolution: => fixed
status: assigned => closed

Metadata Update from @jhrozek:
- Issue assigned to jhrozek
- Issue set to the milestone: SSSD 1.9.4

2 years ago

Login to comment on this ticket.

Metadata