#1436 LOCAL domain lookups don't work
Closed: Fixed None Opened 7 years ago by jhrozek.

Even though we are not getting segfaults anymore, lookups in a local domain do not work:

(Mon Jul 23 16:45:28 2012) [sssd[nss]] [accept_fd_handler] (0x0400): Client connected!
(Mon Jul 23 16:45:28 2012) [sssd[nss]] [sss_cmd_get_version] (0x0200): Received client version [1].
(Mon Jul 23 16:45:28 2012) [sssd[nss]] [sss_cmd_get_version] (0x0200): Offered version [1].
(Mon Jul 23 16:45:28 2012) [sssd[nss]] [sss_parse_name_for_domains] (0x0200): name 'lcltest' matched without domain, user is lcltest
(Mon Jul 23 16:45:28 2012) [sssd[nss]] [nss_cmd_getpwnam] (0x0100): Requesting info for [lcltest] from [<ALL>]
(Mon Jul 23 16:45:28 2012) [sssd[nss]] [sss_dp_issue_request] (0x0400): Issuing request for [0x42e450:domains@local]
(Mon Jul 23 16:45:28 2012) [sssd[nss]] [sss_dp_get_domains_msg] (0x0400): Sending get domains request for [local][not forced][]
(Mon Jul 23 16:45:28 2012) [sssd[nss]] [sss_dp_internal_get_send] (0x0020): BUG: The Data Provider connection for local is not available!(Mon Jul 23 16:45:28 2012) [sssd[nss]] [sss_dp_issue_request] (0x0020): The request has disappeared?
(Mon Jul 23 16:45:28 2012) [sssd[nss]] [client_recv] (0x0200): Client disconnected!

This is a regression, setting blocker severity.


Fields changed

milestone: NEEDS_TRIAGE => SSSD 1.9.0

Fields changed

rhbz: => 0

Fields changed

milestone: SSSD 1.9.0 => SSSD 1.9.0 RC1

Fields changed

owner: somebody => pbrezina
status: new => assigned

Fields changed

patch: 0 => 1

master: bdbf4f1

proposed_priority: => Blocker
resolution: => fixed
status: assigned => closed

Metadata Update from @jhrozek:
- Issue assigned to pbrezina
- Issue set to the milestone: SSSD 1.9.0 beta 7

2 years ago

Login to comment on this ticket.

Metadata