#1345 sssd does not warn into sssd.log for broken configurations
Closed: Fixed None Opened 6 years ago by sgallagh.

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=824244 (Red Hat Enterprise Linux 6)

Description of problem:
sssd does not warn into sssd.log for broken configurations

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.8.0-28

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Configure sssd with the following in sssd, domain section:
[sssd]
config_file_version = 2
services = nss, pam
domains = LOCAL
debug_level = 0xFFF0

[domain/LOCAL]
max_id = 1999
min_id = 2000
debug_level = 0xFFF0
id_provider = local

2. Try to start sssd:
# service sssd start
Starting sssd:                                             [FAILED]


Actual results:
/var/log/sssd/sssd.log doesn't show any errors/output

Expected results:
/var/log/sssd/sssd.log should show appropriate error messages.

Additional info:
Running sssd from cmdline shows appropriate error.
# sssd -i -d 0xFFF0
(Tue May 22 15:14:06:921929 2012) [sssd] [check_file] (0x0020): lstat for
[/var/run/nscd/socket] failed: [2][No such file or directory].
(Tue May 22 15:14:06:922464 2012) [sssd] [ldb] (0x0400): server_sort:Unable to
register control with rootdse!
(Tue May 22 15:14:06:922987 2012) [sssd] [confdb_get_domain_internal] (0x0020):
No enumeration for [LOCAL]!
(Tue May 22 15:14:06:923036 2012) [sssd] [confdb_get_domain_internal] (0x0010):
Invalid domain range
(Tue May 22 15:14:06:923066 2012) [sssd] [confdb_get_domains] (0x0010): Error
(22 [Invalid argument]) retrieving domain [LOCAL], skipping!
(Tue May 22 15:14:06:923092 2012) [sssd] [confdb_get_domains] (0x0010): No
properly configured domains, fatal error!
(Tue May 22 15:14:06:923115 2012) [sssd] [get_monitor_config] (0x0010): No
domains configured.
(Tue May 22 15:14:06:923187 2012) [sssd] [main] (0x0020): Error loading
configuration database: [2]: No such file or directory

Fields changed

blockedby: =>
blocking: =>
coverity: =>
feature_milestone: =>
milestone: NEEDS_TRIAGE => SSSD 1.9.0
tests: => 0
testsupdated: => 0
upgrade: => 0

Fields changed

owner: somebody => pbrezina
status: new => assigned

Fields changed

patch: 0 => 1

master: 2990aa5

resolution: => fixed
status: assigned => closed

Fields changed

milestone: SSSD 1.9.0 => SSSD 1.9.0 RC1

Fields changed

design: =>
design_review: => 0
fedora_test_page: =>
resolution: fixed =>
status: closed => reopened

Fields changed

owner: pbrezina => mzidek
status: reopened => new

Fields changed

milestone: SSSD 1.9.0 beta 7 => SSSD 1.9.0 beta 4

Sorry I meant to move the ticket to 1.9.4 not 1.9.0 beta 4.

milestone: SSSD 1.9.0 beta 4 => SSSD 1.9.4

Fixed again in:

milestone: SSSD 1.9.4 => SSSD 1.9.3
resolution: => fixed
status: new => closed

Metadata Update from @sgallagh:
- Issue assigned to mzidek
- Issue set to the milestone: SSSD 1.9.3

2 years ago

Login to comment on this ticket.

Metadata