#49065 dbmon.sh fails if you have nsslapd-require-secure-binds enabled
Closed: fixed 2 years ago Opened 2 years ago by mreynolds.

Ticket was cloned from Red Hat Bugzilla (product Red Hat Enterprise Linux 7): Bug 1394000

Description of problem:

If you attempt to run dbmon.sh on a DS server with
nsslapd-require-secure-binds: on, dbmon.sh fails to connect.  There probably
should be an option to use TLS.

Version-Release number of selected component (if applicable):
389-ds-base-1.3.5.10-11.el7.x86_64

How reproducible:
always


Steps to Reproduce:
Set cn=config attribute nsslapd-require-secure-binds=on and run dbmon.sh

Actual results:

VERBOSE=2 /usr/sbin/dbmon.sh
Thu Nov 10 19:29:13 UTC 2016
ldap_bind: Confidentiality required (13)
        additional info: Operation requires a secure connection
awk: cmd. line:84: fatal: division by zero attempted

Metadata Update from @mreynolds:
- Issue set to the milestone: 1.3.6.0

2 years ago

Metadata Update from @mreynolds:
- Issue assigned to mreynolds

2 years ago

Metadata Update from @mreynolds:
- Custom field origin adjusted to RHCust (was: Community)
- Custom field reviewstatus adjusted to review
- Issue close_status updated to: None

2 years ago

Metadata Update from @firstyear:
- Custom field reviewstatus adjusted to ack (was: review)

2 years ago

Metadata Update from @mreynolds:
- Issue close_status updated to: fixed
- Issue status updated to: Closed (was: Open)

2 years ago

3f4c67f..f057563 389-ds-base-1.3.5 -> 389-ds-base-1.3.5

Login to comment on this ticket.

Metadata